Lindesbergs Arena

Välkomna till Lindesberg Arena, den vackra livfulla arenan i hjärtat av Bergslagen, Lindesberg

Lindesberg Arena är en multiarena som ligger vackert utmed Lindesjön och med närhet till Lindesbergs centrum. Arenan öppnades år 2010 och är ca 10.000 m2 stor, arenan rymmer upp mot 2500 besökare.

Vi är den livfulla Arenan, med bowling, restaurang, bar, konferens, idrottsarrangemang och många olika sorters event som tex mässor och konserter. Dagtid finner du skolelever från Lindeskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som har sina idrottslektioner här och på kvällstid är det mycket föreningliv med allt från judo till dans

s4Lund1404(cm)

 

Välkomna till Lindesberg Arena, Hela Bergslagens mötesplats

Lindesberg Arena är händelsernas centrum. Som besökare blir du överraskad av allt som erbjuds i den moderna multiarenan. Bredden av aktiviteter från morgon till kväll, alla dagar i veckan, lockar människor från hela regionen.

Här tränar och tävlar elitidrottare sida vid sida med skolungdomar och motionerande lindesbergare. Här pågår samtidigt inspirerande konferenser i fräscha lokaler med den slående vackra miljön direkt utanför fönstren.

Lindesberg Arena kan ta emot 2 500 besökare och invigdes 2010, en modern Greenbuildinganläggninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Arenan inrymmer Krydda Restaurang och Bowlinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som nyöppnades 2016.
Med närhet till Lindesbergs centrum och naturområdena längs sjön finns fantastiska möjligheter, både för avkoppling och aktivitet.

Välkommen till hela Bergslagens mötesplats!

 

hall